Keerwanden toegepast in de GWW

De keerwanden van Bosch Beton kunnen voor zeer uiteenlopende toepassingen ingezet worden. In de agrarische sector is de sleufsilo de standaard toepassing, maar voor de grond-, weg- en waterbouw zijn de toepassingen zeer divers. Hieronder enkele uiteenlopende projecten van de afgelopen periode.

Keerwanden voor het WK Beachvolleybal

Voor het WK Beachvolleybal hebben we in alle vier de speelsteden (Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag en Apeldoorn) keerwanden geplaatst rondom de volleybalvelden. In totaal ging het om bijna 900 strekkende meters keerwanden.

Keerwanden op het WK Beachvolleybal

Onze keerwanden om de volleybalvelden op het wereldkampioenschap beachvolleybal

De sfeervolle tuin van SPA Soesterberg

Voor de tuin van het nieuwe SPA Soesterberg hebben we in opdracht van de Koninklijke Ginkel Groep keerwanden met hak geplaatst rondom de buitenzwemvijver. In combinatie met de natuur is het een sfeervol plaatje geworden. De opening van SPA Soesterberg is op 28 augustus 2015.

Onze keerwanden langs de zwemvijver van SPA Soesterberg

Onze keerwanden langs de zwemvijver van SPA Soesterberg

Bijna 200 meter keerwand voor distributiecentrum SPAR

In opdracht van Hendriks Infra B.V. hebben we in Waalwijk een groot aantal keerwanden mogen leveren en plaatsen voor het distributiecentrum van de SPAR. Het betreft hier in totaal bijna 200 meter aan L-keerwanden met hak.

Keerwanden voor het distributiecentrum van de SPAR in Waalwijk

Keerwanden voor het distributiecentrum van de SPAR in Waalwijk

Extra zware wapening voor gemeente Almelo

Voor de gemeente Almelo plaatsten we in opdracht van Reef Infra een aantal speciale keerwanden langs de Havenkade. Deze keerwanden zijn voorzien van een extra zware wapening en een verlengde voet in verband met de zware verkeersklasse op de kade. Daarnaast hebben de wanden een verbrede bovenrand voor de montage van een hekwerk.

Keerwanden in de gemeente Almelo

Keerwanden met verbrede bovenrand langs de Havenkade in Almelo

Keerwanden als schutting

In Ransdaal worden onze keerwanden simpelweg ingezet als schutting van een tuin en deels als grondkering. Opdrachtgever: Laeven Infra B.V.

Keerwanden als schutting in Ransdaal

Keerwanden als schutting in Ransdaal

Veel maatwerk in Numansdorp

Voor een klus in Numansdorp was wat maatwerk vereist. In opdracht van de Firma Voshart zijn de wanden gezaagd, is de hak weggespaard, zit er een afschuining in én hebben we ze door het ruimtegebrek direct geplaatst vanaf de auto. De wanden worden toegepast als grondkering van de dijk.

Keerwanden als grondkering in Numansdorp

Keerwanden als grondkering in Numansdorp

Grondkering voor voetbalvereniging uit Enschede

Voor voetbalvereniging Zuid-Eschmarke uit Enschede plaatsten we een aantal keerwanden als grondkering. In opdracht van Breukers Haaksbergen.

Keerwanden voor voetbalvereniging Zuid-Eschmarke

Het terrein van V.V. Zuid-Eschmarke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *