Keerwanden bij station Holten

Steeds meer mensen reizen met de trein. Ook in het Overijsselse Holten. Dit relatief kleine treinstation was daarom nodig toe aan een verbouwing, om de grote toestroom van passagiers te kunnen opvangen. Vandaar dat er keerwanden zijn gebruikt om de perrons te verbreden. Op deze manier kunnen er meer mensen gebruiken maken van het vernieuwde station. Deze toename van passagiers, zorgt er natuurlijk ook voor dat er meer verkeer naar het station komt. Hierdoor is er een P+R is gerealiseerd met keerwanden van Bosch Beton.

RAL-kleur en anti-graffiti coating
Bij de P+R zijn de keerwanden gebruikt als grondkering tegen het spoor aan, maar ook langs een naastgelegen terras. Een deel van de keerwanden is naderhand voorzien van een RAL-kleur en anti-graffiti coating. In totaal is er voor dit project ruim 300m1 aan keerwanden gebruikt, varierend van 1,25 tot en met 2 meter hoog.

Volgens planning
Aangezien het project langs het spoor ligt, moest de realisatie volgens planning verlopen. Het spoor kan immers niet langer dicht dan de vastgestelde termijn. Daarom heeft Bosch Beton de keerwanden just in time afgeleverd. In goed overleg heeft de klant de keerwanden zelf geplaatst met een speciale keerwandklem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *