Keerwanden bij reconstructie busstation Apeldoorn

De scheiding tussen het busstation en het Saxion in Apeldoorn ziet er dankzij speciale Bosch Beton keerwanden een stuk fraaier uit. Bosch Beton heeft voor deze scheidingswand speciale keerwanden geproduceerd.

Speciale keerwanden
De keerwanden zijn 1500 mm hoog en 400 mm dik. Dankzij de sparing kan het regenwater door de keerwanden weglopen. Vervolgens wordt het water opgevangen in de watergang. Vier keerwanden zijn minder hoog uitgevoerd zodat het verkeer toegang blijft houden tot de school. Om het geheel sierlijk af te maken heeft Bosch Beton één keerwand geproduceerd met daarin de cijfers ‘2016’ gestort. Naast het jaartal is deze keerwand ook nog eens stuk langer dan de rest met een lengte van 4800 mm.

Verschillende doelen
De keerwanden zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo scheiden de keerwanden het terrein esthetisch af en dienen zij als grondkering. Door de dikte van de keerwand is deze ook zeer geschikt als zitrand.

Plaatsing
De keerwanden zijn geproduceerd met speciale hijsvoorzieningen. Doordat er goed is nagedacht over de plaats van de hijsvoorzieningen, zijn deze na plaatsing niet meer zichtbaar.

Bekijk hieronder een aantal foto’s:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *