Keerwanden bij Collegepark Zwijsen in Veghel

Keerwanden bij Collegepark Zwijsen in Veghel

Collegepark Zwijsen is een project in Veghel waarbij tientallen appartementen op een duurzame manier gerenoveerd zijn. Ieder appartement heeft zijn eigen aandeel in de zonnepaneel installatie en recht op een eigen aandeel in de geproduceerde zonne-energie elektriciteit. Dit duurzaamheidsaspect is ook doorgevoerd rondom het gebouw. Zo staan er bij de entree van de woningen keerwanden van Bosch Beton, om het hoogteverschil op te vangen.

Duurzame keerwanden
In totaal staat er rondom het appartementencomplex ongeveer 100 m¹ aan keerwanden. De hoogtes van de wanden variëren van 75 t/m 125 cm en zijn allemaal voorzien van een hak. Hierdoor zijn de wanden zwaarder te belasten en staan zij stabieler. Bij dit project is er bewust gekozen voor keerwanden van Bosch Beton omdat deze een zeer hoog afwerkingsniveau hebben. Er zijn niet alleen standaard keerwanden gebruikt, maar ook maatwerk keerwanden. Bosch Beton heeft deze keerwanden zelf getekend en geproduceerd.

Plaatsing
De keerwanden zijn op locatie geleverd door Bosch Beton en vervolgens door Aannemingsbedrijf Van den Berk B.V. geplaatst met behulp van een speciale keerwandwandklem van Bosch Beton.

1 antwoord
  1. Theo de Graaf
    Theo de Graaf zegt:

    De keerwanden zien er prachtig uit en zijn tevens opvallend genoeg. Duurzaam zijn is een veelbesproken onderwerp en een ieder wilt natuurlijk lang genieten van het resultaat. Succes met jullie volgende projecten.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *