Herinrichting terrein bij Van Mossel met behulp van keerwanden

Hoe veelzijdig onze keerwanden zijn, blijkt uit het project bij Van Mossel Automotive Groep te Apeldoorn. Het autobedrijf heeft namelijk haar terrein opnieuw ingericht met behulp van keerwanden van Bosch Beton. Zo zijn er een vijver en een verhoogd plateau gerealiseerd.

Stijlvolle vijver en verhoogd plateau
Het terrein van Van Mossel Automotive Groep was iets verouderd, waardoor het opnieuw is ingericht. In het ontwerp stond onder andere een stijlvolle vijver en een verhoogd plateau. Beide zijn gerealiseerd met behulp van keerwanden. De keerwanden die gebruikt zijn bij het maken van de vijver, zijn bekleed met tegels. Het verhoogde plateau kan gebuikt worden om duurdere auto’s te “showen” aan het voorbijrijdende verkeer.

Uniek hoekelement
Bij de vijver zijn er LR wanden geplaatst, die speciaal ontworpen zijn voor de GWW. Deze keerwanden zijn volledig haaks, waardoor de tegels eenvoudig op de keerwanden geplaatst konden worden.  Aangezien er in het ontwerp ook een aantal 90 graden hoeken zitten, zijn er bij dit project ook enkele hoekelementen van Bosch Beton gebruikt. In totaal is ruim 100m1 aan keerwanden geplaatst door De Groot Beekbergen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *