Fietsenstalling van keerwanden op de campus van TU Delft

Het centrum van de TU Delft heeft afgelopen periode een verandering ondergaan. Sinds januari 2018 is een ‘’coffee and bikes’’ gevestigd op de zogenaamde learning campus aan de Mekelweg. Onder dit gebouw zit een fietsenstalling voor de studenten van de TU Delft welke is gerealiseerd met keerwanden van Bosch Beton.

Meer dan alleen een fietsenstalling
De studenten van de TU Delft hoeven niet meer bang te zijn dat er geen plek is om hun fiets te stallen op de campus. De nieuwe fietsenstalling die plaats biedt aan 1450 fietsen is gerealiseerd met keerwanden van Bosch Beton. Boven de fietsenstalling zit een koffievoorziening en een fietsenwerkplaats.

Maatwerk
Bij dit project zijn er niet alleen standaardkeerwanden gebruikt, maar is er ook maatwerk geleverd door zowel Bosch Beton als VanderHelm Bedrijven B.V. Sommige keerwanden zijn namelijk afgeschuind en de hoeken zijn aangepast in het verstek. Dankzij de afschuining lijken de keerwanden één met het talud.

Plaatsing
De 100m1 aan keerwanden zijn geplaatst met een kraan van de klant in combinatie met een meegeleverde klem van Bosch Beton.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *