Keerwanden bij De Kuip in Rotterdam

Wie kent het niet? Volgens velen het meest sfeervolle voetbalstadion van Nederland: De Kuip in Rotterdam. De omgeving rondom het stadion van de landskampioen van 2017 is de afgelopen jaren flink veranderd om de bereikbaarheid van De Kuip te vergroten. Ook het realiseren van een fiets-/looppad maakt hier onderdeel van uit. Deze hellingbaan is gerealiseerd met keerwanden van Bosch Beton.

Bereikbaarheid van essentieel belang
Het leveren en plaatsen van de keerwanden maakte onderdeel uit van de herontwikkeling van de openbare ruimte rondom het voetbalstadion. Aangezien er naast voetbalwedstrijden ook regelmatig concerten worden gegeven in De Kuip, moeten het stadion en het parkeerterrein voor iedereen goed bereikbaar blijven. Dus niet alleen voor bezoekers die met de auto komen, maar ook voor fietsers en voetgangers. Om ervoor te zorgen dat de bereikbaarheid van het stadion sterk verbeterd wordt, is er onder andere een hellingsbaan gerealiseerd t.b.v. de vele fietsers en voetgangers.

250 meter aan keerwanden
In totaal is circa 250 meter aan keerwanden geplaatst door de Gemeente Rotterdam zelf. De keerwanden zijn eenvoudig geplaatst dankzij de speciale keerwandenklem, die Bosch Beton kosteloos ter beschikking stelde.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *