Boothuis van keerwanden in Heerenveen

Veelal worden onze keerwanden gebruikt in de openbare ruimte, maar ze zijn ook uitstekend te gebruiken op privé terrein. Bijvoorbeeld om hoogteverschil te creëren of juist te overbruggen, maar je kunt keerwanden ook gebruiken om een boothuis te produceren. Dit is precies wat er is gebeurd in Heerenveen bij Bed & Breakfast Uitgerust voor Zaken.

Speciale toepassing
Bij dit unieke project is er met behulp van onze keerwanden een boothuis gebouwd. Op deze manier kunnen de eigenaren hun boot het gehele jaar door beschermen tegen de weerselementen. De keerwanden vormen een scheiding tussen de wal en het water. Met deze speciale toepassing worden de keerwanden extra zwaar belast. Dit is vooraf uitgebreid berekend door onze constructeur. De heipalen waren bepalend voor de constructie en hierin is door Bosch Beton meegedacht qua engineering. Zo zijn de uitsparingen in de hak, meegenomen tijdens de productie.

Assistentie bij het plaatsen
Alle keerwanden zijn geplaatst met behulp van een telescoopkraan en een hydraulische “keerwandklem”.  Namens Bosch Beton heeft het montageteam geassisteerd tijdens de plaatsing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *