Bitumenkit

Bitumen afdichtingskit

de praktische uitkomst voor zuurbestendige afdichting van uw sleufsilo

Opbouw van drie lagen: bitumenkit, rugvulling en koppellat

Bitumenkit
De Bitumenkit is een nieuwkomer in de agrarische sector. Het is de perfecte oplossing om sleufsilo’s en mestbakken volledig zuurbestendig af te dichten. Het nieuwe afdichtingsmateriaal werkt op basis van een 1-componentige bitumenbasis en wordt op locatie verwarmd tot 130 graden Celcius en vervolgens direct aangebracht in de voegen. Daarna koelt het materiaal af en heeft het een enorm dichte hechting aan beton. Hierdoor worden water, lucht en andere elementen uit de kuil geweerd. Oftewel: optimale voerconservering. Eventuele reparatiewerkzaamheden kunnen snel en eenvoudig uitgevoerd worden door het materiaal opnieuw te verwarmen waardoor het weer vloeibaar en bewerkbaar wordt.

  • Volledig zuurbestendig afdichten
  • Dichte hechting aan beton
  • Optimale voerconservering
  • Eenvoudig reparatiewerkzaamheden uitvoeren

De afdichting is nu bij Bosch Beton te verkrijgen. Met ons serviceteam komen wij graag bij u langs!

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de Bitumenkit? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel voor een vrijblijvend advies direct met onze adviseurs via 0342 – 44 10 50.

Bosch Beton Sleufsilo-configurator

Uw sleufsilo bouwt u eenvoudig met de Bosch Beton sleufsilo-configurator. Kies een type sleufsilowand, bepaal de afmetingen en stel de erfverharding in. Verzend de aanvraag en binnen 24 uur ontvangt u een advies op maat.

Jacolina van Donkelaar service

Jacolina van Donkelaar  – Verkoop binnendienst 0342 – 44 10 50