Afvoergoot

De innovatieve Bosch Beton Afvoergoot

dé oplossing voor het scheiden van water en perssappen

Bosch Beton Afvoergoot

De innovatieve Bosch Beton Afvoergoot is speciaal ontworpen voor het scheiden van water en perssappen. Door de overzichtelijke kleurcodering is de situatie van uw afvoer in één oogopslag zichtbaar. De goot is direct toepasbaar, ook in bestaande sleufsilo’s.

  • In één handomdraai scheidt u schoon en vuil water
  • De situatie van afvoer in één oogopslag zichtbaar
  • Geen ondergronds leidingwerk onder uw sleufsilo
  • Zowel geschikt voor vlakke sleufsilo´s als op afschot
  • Direct toepasbaar, ook in bestaande sleufsilo’s
  • Goten toepasbaar in alle soorten verharding
  • Gootdelen simpel en snel koppelbaar, en vloeistofdicht
  • Geschikt voor 20 ton aslast

De kwaliteit is gegarandeerd en mede daarom hanteren wij op dit nieuwe product maar liefst twintig jaar fabrieksgarantie.

“De Bosch Beton Afvoergoot is een mooi systeem dat doelmatig en doeltreffend functioneert, mits het op de juiste wijze gebruikt wordt.”
– Waterschap Vallei en Veluwe

De sleufsilo voor de toekomst

In deze nieuwe animatiefilm tonen we u alle innovatieve aspecten van de sleufsilo voor de toekomst. Duurzame betonproducten voor een optimale ruwvoerconservering en milieuvriendelijke erfafspoeling. De sleufsilo voldoet aan de meest recente regelgeving en geeft dus garantie voor de toekomst. Volledig conform het Activiteitenbesluit.

Een oplossing voor perssappen en hemelwater

“Ik zat met mijn perssappen en hemelwater, want ik had controle gehad van het Waterschap en die hadden toch wel wat aanmerkingen op de oude situatie. Toen heb ik bij Bosch Beton aangegeven dat ik daar een oplossing voor zocht. Zij kwamen vervolgens met de nieuwe afvoergoot als ideale oplossing.”
dhr. Van den Bergh uit Garmerwolde

Alles dik voor elkaar!

“Met de nieuwe generatie sleufsilowanden van Bosch Beton heb ik gekozen voor kwaliteit. En als ik dan kies voor kwaliteit, dan wil ik ook direct alles goed aanpakken. Daarom heb ik met de nieuwe afvoergoot een innovatief product aangeschaft dat voldoet aan de milieueisen waarop tegenwoordig wordt gecontroleerd. Zo ben ik klaar voor nu én de toekomst.”
dhr. Hartman uit Toldijk

Perssappen afvoeren
Bij het inkuilen is de waterafvoerleiding (W) zichtbaar afgesloten met de rode zijde van de deksel. De afvoerleiding van de perssappen (S) staat nu open.

Water afvoeren
Na het uitkuilen en bij een schoon silogedeelte wordt de deksel eenvoudig omgedraaid. De afvoerleiding van het regenwater (W) staat nu open. De afvoer perssappen (S) is zichtbaar afgesloten met de rode zijde van de deksel.

Begin-/eindstuk
Kies zelf uw afvoeroptie naar bijvoorbeeld de sloot of de perssapput, of beide. De uitgangen die u niet gebruikt, kunt u eenvoudig afdoppen.

In 2014 ontdekte én erkende het Waterschap dit gescheiden afvoersysteem van Bosch Beton. Hiermee bent u, bij toepassing op een schoon erf, verzekerd van een correcte afvoer van perssappen en hemelwater volgens de richtlijnen van het actuele activiteitenbesluit.

“Met de Afvoergoot biedt Bosch Beton veehouders een duurzame en robuuste oplossing voor het scheiden van schoon en vuil water in de voeropslag.”
– Kennis- en adviesbureau BroosWater

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de Bosch Beton Afvoergoot? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel voor een vrijblijvend advies direct met onze adviseurs via 0342 – 44 10 50.

Bosch Beton Sleufsilo-configurator

Uw sleufsilo bouwt u eenvoudig met de Bosch Beton sleufsilo-configurator. Kies een type sleufsilowand, bepaal de afmetingen en stel de erfverharding in. Verzend de aanvraag en binnen 24 uur ontvangt u een advies op maat.

Jacolina van Donkelaar service

Jacolina van Donkelaar  – Verkoop binnendienst 0342 – 44 10 50

Garantie Bosch Beton
Aslast Bosch Beton
Voorraad Bosch Beton
Kwaliteit Bosch Beton