Accountmanager GWW

  • Bosch Beton state-of-the-art fabriek in Barneveld

Jij bent de inkoper die ook weleens aan de andere kant van ‘de tafel’ wilt werken. Je houdt van het verkoopspel, maar je zit nu niet helemaal lekker op je plek. Word ònze nieuwe accountmanager!

Accountmanager GWW

Met jouw verkooptalent en enthousiasme weet je te overtuigen
Wij zoeken een rasecht verkooptalent; iemand die houdt van het spel en van wie de dag pas is gemaakt als de order is gescoord en de deal rond is! Van dat spel word jij blij en je houdt wel van een beetje onderlinge competitie met je collega’s.
Dat komt goed uit, want vanwege onze groei willen wij ons GWW-team in Nederland gaan uitbreiden. En dat zijn echte verkooptalenten, jong en dynamisch, dus zij zoeken ‘hun gelijke’! In onze open kantoorcultuur zit het team bij elkaar, zodat ze samen de successen kunnen vieren. Maar ook met elkaar kunnen meeleven als het een keer tegenzit. Kortom, verkoopdynamiek ten top!

Jouw dag
Je telefoon is je beste kameraad, want binnen het GWW-team worden de meeste deals telefonisch gemaakt. En als de opdrachtgever graag een persoonlijke afspraak wilt, dan schuif je bij hem aan tafel, of hij aan de onze. Je weet dat het essentieel is om een goede relatie met je klanten op te bouwen. Dat maakt immers dat ze jou een volgende keer weer weten te vinden. Ook ben je regelmatig in contact met onze engineers om te horen wat er constructief mogelijk is voor jouw klant. En deze klanten zijn heel divers: van hoveniers tot aannemers tot overheidsinstellingen. We verkopen niet graag ‘nee’, dus geen vraag is te ingewikkeld, te groot of te klein. En weten we de oplossing niet dan kijken we samen wat er mogelijk is. Ook ga je zelf actief op zoek naar mogelijke projecten waarvoor Bosch Beton keerwandoplossingen kan leveren. Want het liefst zie jij onze betonnen keerwanden overal terug in de GWW-sector en daar ga je voor!

Wat breng jij naast je verkooptalent nog meer mee

  • een hbo werk- en denkniveau;
  • enige jaren verkoopervaring. Ervaring in de beton- en GWW-wereld is een pre, maar geen must.

Wat bieden wij

  • een goed salaris, vakantie- en adv-dagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een fulltime baan voor langere tijd binnen een jong, gedreven en ambitieus team;
  • veel afwisseling, vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid vanuit een (h)echt familiebedrijf;
  • korte lijnen;
  • inspraak en mogelijkheid om mee te denken met de verdere ontwikkeling van jouw markt;
  • brede opleidingsmogelijkheden.

Gerard Vlastuin, Sales Manager GWW Nederland
Gerard Vlastuin
Sales Manager GWW Nederland

“Bosch Beton is een echt familiebedrijf en dat merk je aan de persoonlijke aandacht en waardering die je krijgt ondanks de grootte van de organisatie. Het is ook elke dag anders. Ik vind het gaaf om met de klant mee te mogen denken en dan uiteindelijk onze keerwanden in de praktijk terug te zien. Zoals bijvoorbeeld de perronwanden bij stations, de sneltramlijn Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein of de keerwanden om niveauverschillen op te vangen bij de nieuwbouw van de Lichtenberg in Amersfoort. Super om hieraan bij te dragen. Maar belangrijker is natuurlijk dat de klant tevreden is, dan zijn wij het ook!”

Over ons
Bosch Beton is een ambitieus familiebedrijf dat vanuit de state-of-the-art fabriek in Barneveld betonnen keerwanden produceert en verkoopt in de grond, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Dit doen wij zowel in Nederland als in de landen om ons heen. Voor elke vraag bieden wij een keerwandoplossing op maat. Wij leveren een kwalitatief goed en duurzaam product voor nu en de generaties na ons. Duurzaamheid en innovatie staan hoog op de agenda om de footprint van onszelf en van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Wij werken toe naar een 100% circulaire productie van onze keerwanden in de toekomst. ‘Building a solid future’ is onze klantbelofte. Klanten ontzorgen, persoonlijk contact, full-service, snelle levering en kwaliteit maken Bosch Beton tot een solide partner. Niet voor niets hebben wij duurzaam, vooruitstrevend, daadkrachtig, oprecht en loyaal als kernwaarden.

Nog vragen over de functie?
Neem dan contact op met Gerard Vlastuin, Sales Manager GWW Nederland, op (06) 13 34 20 84, of met Marieke Boltje, onze HR-adviseur, op (06) 12 15 87 02; whatsappen mag ook.

Enthousiast geworden?
Laat ons dan weten waarom en stuur je motivatie met cv via het sollicitatieformulier aan Marieke Boltje. Je hoort dan snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel

Marieke Boltje, HR-adviseur

Marieke Boltje
HR-adviseur
M (06) 12 15 87 02

Gerard Vlastuin
Sales Manager GWW Nederland
M (06) 13 34 20 84