Interne accountmanager GWW

 • Bosch Beton - Keerwanden voor SUNIJ-lijn Nieuwegein

Loop je al een tijdje rond met het idee dat je een volgende stap wilt maken? Weet je hoe het werkt in de GWW-sector? Wil je die kennis meenemen naar een jong, energiek en ambitieus bedrijf? Mooi! Want wij willen ons GWW-team in Nederland uitbreiden met een nieuwe

interne accountmanager GWW

Hoe ziet jouw dag eruit?
Het is even na 8.00 uur. Je hebt net een kop koffie en je bekijkt wie er vandaag op je lijst staan om te bellen, je takenlijst is als volgt:

 • een architect is bezig met het ontwerp van een huis en de toekomstige bewoners hebben hem gevraagd of hij een oplossing heeft voor beschoeiing aan het water;
 • bij één van de NS-stations moet hoogteverschil worden opgevangen;
 • een gemeente vraagt een offerte aan voor wanden op de nieuwe gemeentewerf;
 • een particulier wil zijn terrein afscheiden met onze keerwanden en ze daarna af laten werken.

Samen met jouw GWW-collega’s ga je aan de slag en pak je dit op.

De dag gaat snel. Eind van de dag heb je je bellijst afgewerkt en is een aantal offertes uitgewerkt en gedurende de dag is het jou ook nog gelukt om pro-actief een aantal (potentiële) klanten te benaderen en je expertise te laten zien op social media. Daarnaast kan het voorkomen dat je een gedeelte van de dag daadwerkelijk op pad bent en op locatie meedenkt met de mogelijkheden bij de klant.

Wie zijn jouw collega’s?
Jij vult het GWW-team aan in Barneveld, bestaande uit Gerard, Frank, Erik, Maarten en Henri. (OK nu dan even niet, want we werken net als iedereen tijdens deze coronacrisis vooralsnog vanuit huis, maar we videobellen wat af via Teams, Zoom of een ander platform) Naast deze 5 collega’s werken er overigens nog 60 collega’s bij ons.

Wat verwachten we van jou?

 • jouw denken en werken ligt op hbo-niveau;
 • je bent een verkooptalent met een jaartje of vijf aan ervaring en je kunt je weg goed vinden in de beton- en GWW-wereld;
 • je bent communicatief vaardig, dat zet je in bij de telefonische afhandeling van binnenkomende aanvragen;
 • je bent pro-actief en durft op zoek te gaan naar mogelijke nieuwe projecten;
 • je bent een visitekaartje voor de organisatie;
 • je denkt oplossingsgericht mee met jouw klanten;
 • het liefst zie je overal onze betonnen keerwanden terug in de GWW en daar ga je voor!

Wat krijg je bij ons?
Vrije dagen zijn altijd fijn en daar heb je er bij ons 30 van: 24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, als je 40 uur werkt. Natuurlijk ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Verder zijn we een (h)echte werkfamilie. In normale tijden lunchen we met elkaar, op woensdag is er heerlijke soep, vrijdagmiddag doen we een drankje met een snack, we spelen een potje tafelvoetbal en staan stil bij belangrijke momenten. In deze coronatijd doen we dat natuurlijk op 1,5 meter afstand van elkaar. Oh ja, en je salaris? Natuurlijk zit dat goed.

Kom je bij ons werken?
Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? Bel dan even met Gerard Vlastuin, salesmanager GWW Nederland, telefoon (06) 13 34 20 84. Vraag hem alles wat je wilt weten over deze job. Zie jij je wel zitten bij ons? Dan horen we graag waarom en zien we jouw motivatie met je cv graag tegemoet. Stuur die even via het sollicitatieformulier hieronder. Je hoort dan snel van ons!

Nog vragen over de functie?
Neem dan contact op met Gerard Vlastuin, Sales Manager GWW Nederland, via (06) 13 34 20 84.

Enthousiast geworden?
Laat ons dan weten waarom en stuur je motivatie met cv via het sollicitatieformulier. Je hoort dan snel van ons!
Wij hebben de werving van deze vacature uitbesteed aan Sterk in Bedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel

Deel deze vacature

Gerard Vlastuin - Salesmanager GWW NL bij Bosch Beton

Gerard Vlastuin
Sales Manager GWW Nederland
M (06) 13 34 20 84

“Bosch Beton is een echt familiebedrijf en dat merk je aan de persoonlijke aandacht en waardering die je krijgt ondanks de grootte van de organisatie. Het is ook elke dag anders. Ik vind het gaaf om met de klant mee te mogen denken en dan uiteindelijk onze keerwanden in de praktijk terug te zien. Zoals bijvoorbeeld de perronwanden bij stations, de sneltramlijn Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein of de keerwanden om niveauverschillen op te vangen bij de nieuwbouw van de Lichtenberg in Amersfoort. Super om hieraan bij te dragen. Maar belangrijker is natuurlijk dat de klant tevreden is, dan zijn wij het ook!”