Accountmanager grond-, weg- en waterbouw Nederland

  • keerwanden

Duurzaam, Oprecht, Vooruitstrevend, Loyaal, Daadkrachtig zijn de kernwaarden waar wij bij Bosch Beton voor staan. Herken jij je daarin en ben je daarnaast een verkooptalent met kennis van de betonwereld die toe is aan zijn of haar volgende carrièrestap? Dan komen wij graag in contact met jou omdat wij op zoek zijn naar een nieuwe collega binnen ons GWW-team.

Accountmanager Grond-, Weg- en Waterbouw

Duurzaam
Wij vinden de relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds, vertrouwen duurzaam. En het karakter van ons productieproces ook, omdat wij als geen ander begrijpen dat duurzaamheid ervoor zorgt dat wij bestaansrecht hebben en houden.

Oprecht
Dat zijn we, naar elkaar en naar onze klanten. Wij geloven dat het meer brengt om eerlijk en duidelijk te zijn dan om beloftes te doen die we niet na kunnen komen.

Vooruitstrevend
Innovatie staat bij ons hoog op de agenda. Om ons productieproces te optimaliseren, om het onderscheidend vermogen van onze producten te blijven verbeteren en om onze werkprocessen zodanig in te richten dat we daar allemaal baat bij hebben.

Loyaal
Dat zijn we naar elkaar en naar onze klanten. We koesteren onze klanten, zij geven ons immers bestaansrecht. Maar ook onze collega’s zien we erg graag; we hechten aan een goede samenwerking, de vrijdagmiddag snack en het gezamenlijk vieren van onze successen.

Daadkrachtig
Wat we beloven doen we. En we vergaderen niet te lang, we gaan liever tot actie over. Dat doen we doordacht en met het oog op de toekomst.

Het GWW-team bestaat uit Gerard, Frank, Erik & Maarten; vier hele leuke collega’s die zo succesvol zijn dat er uitbreiding nodig is.

Is de telefoon je beste vriend(in) en weet jij van binnenuit je klanten en prospects zodanig te bedienen dat zij hun keerwanden bij ons bestellen? Stap jij, als het nodig is, met alle plezier in de auto om bij onze klant aan tafel onze oplossing uit te leggen?  Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen zijn.

Volgens ons heb je daar het volgende voor nodig

  • ± 5 jaar verkoopervaring (bij voorkeur in de grond-, weg- en waterbouw);
  • hbo werk- en denkniveau;
  • herkenning in onze kernwaarden;
  • de drive om te scoren.

Wat bieden wij

  • een dynamische baan binnen een hecht en succesvol team;
  • een marktconform salaris;
  • een eigen engineeringsafdeling waarmee je rechtstreeks kunt schakelen.

Onze arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een uitstekend salaris, 24 vakantie- en 6 adv-dagen bij 40 uur, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We zijn zo hecht dat we elkaar graag vaak zien, bij voorkeur vijf dagen per week. Op vrijdagmiddag is er tijd voor een drankje en we staan graag stil bij belangrijke gebeurtenissen.

Sollicitatie
Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv naar Marieke Boltje via hrm@boschbeton.com. Voor meer informatie is Marieke te bereiken op 06-12158702.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel:

Marieke Boltje, HR-adviseur

Marieke Boltje
HR-adviseur