Leer meer over onze mensen bij Bosch Beton

Maak kennis met ons fantastische team

Gert van den Bosch

Gert van den Bosch

Directeur

In 1963 legde Gert van den Bosch het fundament voor Bosch Beton. Achter zijn boerderij in Kootwijkerbroek begon hij met het maken van kleine veeroosters voor eigen gebruik. In de loop van de tijd kreeg Van den Bosch steeds meer verzoeken van boeren uit de omgeving om deze roosters te produceren. Bosch Betonindustrie BV was geboren. Rond 1980 breidde Bosch Beton haar activiteiten uit met de productie van keerwanden. Inmiddels is Bosch Beton uitgegroeid tot marktleider in Europa.

Brand Jan van den Bosch

Brand Jan van den Bosch

Lid Managementteam / Marketing & Innovaties

Tijdens zijn studie Commerciële Economie liep hij even stage in het bankwezen. Verder heeft Brand Jan zijn hele leven bij Bosch Beton gewerkt. Logisch: “mijn wieg stond tussen de beton.” Als lid van het managementteam denkt hij strategisch na over de lijnen naar de toekomst voor Bosch Beton. “Het belangrijkste daarbij is, dat we die lijnen in de praktijk ook kunnen trekken. Ik wil de uitkomsten in een ‘mal’ kunnen gieten, zodat ze echt ‘vorm’ krijgen, om in de terminologie van ons bedrijf te blijven.” Als bedrijfsleider wil hij de ideale omstandigheden creëren om medewerkers en partners maximaal te laten presteren. Altijd speurt hij altijd naar nieuwe kansen op de markt, strategisch en operationeel. “Ik heb die opleiding niet voor niets gevolgd natuurlijk.”

Brechtje van den Beuken

Brechtje van den Beuken

Lid Managementteam / Officemanager

Ze wist al heel lang dat ze bij Bosch Beton wilde werken. “Mijn ouders hebben dit mooie bedrijf samen opgebouwd. Ik zie het als een persoonlijke uitdaging om het samen met de familie verder uit te bouwen en door te zetten. Mijn eerste taak daarin is, om signalen uit de markt te vertalen naar nog betere oplossingen voor de klant.” Het atheneum-diploma vormde de basis voor een administratieve opleiding, doelgericht aangevuld met verkoop- en communicatiecursussen. Het leukste aan Bosch Beton? “De dynamiek. Het bedrijf werkt continu aan verbeteringen en gezonde groei.”

Gerard van den Bosch

Gerard van den Bosch

Lid Managementteam / Fabrieksontwikkeling & Verkoop

Gerard werkt al tien jaar bij Bosch Beton. “Ik wilde nooit iets anders. Ik ben ermee opgegroeid en ermee besmet. Andere bedrijven heb ik gezien, maar bij geen een zag ik ik dezelfde drang om te presteren. Bovendien: er is toch niks mooier dan met de familie dit bedrijf verder uit te bouwen? Ambitie? Europees marktleider worden op het gebied van keerwanden.”
Zijn commerciële opleiding komt goed van pas. “Maar mijn ervaring in de productie ook! Ik weet goed wat er wel en niet mogelijk is met onze keerwanden. Vooral bij GWW- en infra-projecten is dat handig. Dan is het vaak puzzelen om de beste oplossing te vinden. Want voor minder doet Bosch Beton het niet!”

Henk Hop

Henk Hop

Lid Managementteam / Controller

Henk Hop verkende als registeraccountant eerst bijna zestien jaar de openbare accountancy. Daarna maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven. Hij leerde de afval- en milieubranche tot achter de komma kennen. Een jaar of vijftien later koos hij voor Bosch Beton. “Een nieuwe uitdaging in een andere omgeving”, zegt hij er zelf over.

Gerard Vlastuin

Gerard Vlastuin

Hoofd Verkoop GWW Nederland

Gerard Vlastuin, onze verkoopadviseur voor de grond-, weg- en waterbouw, koos voor Bosch Beton vanwege ‘het topproduct en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling’. Die ruimte bleek hij niet per se nodig te hebben, want al vanaf de eerste dag adviseert hij klanten alsof hij nooit anders gedaan heeft. Zijn beste kwaliteiten zijn volgens hem zijn enthousiasme en ‘het bieden van een passend aanbod door goed te luisteren’. Deze kwaliteiten zet hij in om zijn ambitie te bereiken: ‘de positie van Bosch Beton binnen de GWW-sector nog verder versterken!’

Henrike Schreuder

Henrike Schreuder

Verkoopadviseur GWW - NL

Ondanks haar jonge leeftijd weet Henrike precies wat zij wil. “Ik heb voor Bosch Beton gekozen omdat zij mij de ruimte bieden om door te groeien en mij persoonlijk te ontwikkelen.” Problemen ziet Henrike niet, volgens haar is er voor alles een oplossing. Haar is motto is niet voor niets: “Kan het niet linksom? Dan doen we het rechtsom!”

Frank Lijbers

Frank Lijbers

Verkoopadviseur GWW - NL

Na werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende verkoop en bouw gerelateerde bedrijven had Frank behoefte aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging vond hij bij Bosch Beton in de grond-, weg- en waterbouw! Vanwege het mooie product, de sfeer en de mentaliteit binnen het bedrijf koos hij voor Bosch Beton. Met zijn positieve houding probeert hij de behoefte van de klant om te zetten in een mooi concept en altijd alles proberen te verbeteren!

Renso van Grootheest

Renso van Grootheest

Verkoopadviseur GWW - NL
Jacolina Mandersloot - van Donkelaar

Jacolina Mandersloot - van Donkelaar

Hoofd Verkoop Agrarisch Nederland

“Een baan lijkt wel wat op een relatie: je moet in elkaar geloven. Ik kende Bosch Beton nauwelijks toen ik solliciteerde en Bosch Beton mij helemaal niet. Achteraf gezien ben ik erg blij dat ze mijn brief eruit pikten. Nu richt ik me alweer een tijd voornamelijk op de verkoop van sleufsilo’s binnen de Nederlandse agrarische markt. Het gaat gemakkelijker, ja, als je met goede producten mag werken. En de werkrelatie? Ik heb het nog steeds reuze naar mijn zin."

Anne Bakker

Anne Bakker

Verkoopadviseur Agrarisch

Na haar studie is Anne altijd op zoek geweest naar een plek met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat vond ze uiteindelijk bij Bosch Beton. “Geen dag is hier hetzelfde, daar houd ik van!” Binnen Bosch Beton is ze verantwoordelijk voor de marktanalyse, het uittekenen van projecten, het uitwerken van offertes, klantcontact, verkoop en het bijwonen van beurzen. Kortom: een echte alleskunner!

Wanda van Milgen

Wanda van Milgen

Verkoopadviseur Agrarisch

Aan de telefoon is ze geduldig, zegt de verkoopadviseur. “Ik wil de juiste aandacht geven aan mensen en zaken.” Door Wanda stroomt Bosch Beton-bloed: ze kwam binnen als telefoniste/receptionist, ontwikkelde zich als verkoper en is nu voor Agri Nederland medeverantwoordelijk voor de verkoop. Hoe gaat dat? “We zijn transparant, besteden tijd aan een doordacht advies, leveren betrouwbare kwaliteitsproducten, vaak uit voorraad. Daarmee zijn we marktleider geworden. Als je met zo’n reputatie het gesprek in gaat, sta je al op voorsprong. Aan mij de taak om de voorsprong vast te houden. Dat is wat mijn vak zo leuk maakt.”

Cor Molenaar

Cor Molenaar

Verkoopadviseur Agrarisch - NL/BE

Cor koos vorig jaar voor Bosch Beton zodat hij zijn passie voor de agrarische sector kon combineren met het adviserend verkopen. Die passie blijkt ook wel uit zijn verleden waarin hij de agrarische middelbare- en hogeschool afrond, werkzaam was in Canada op een melkveebedrijf en vervolgens vertegenwoordiger werd in de mechanisatie in Zuid-Afrika. Eenmaal terug in Nederland ging hij aan de slag in het agrarische team van de Rabobank waarna hij een nieuwe uitdaging vond bij Bosch Beton. ‘Mijn kennis en jarenlange ervaring maken mij een allround sparringpartner voor de agrarische ondernemer.’

Dick Westhof

Dick Westhof

Verkoopadviseur Agrarisch - NL

Wat als je agrarische wortels hebt, twintig jaar ervaring in de verkoop en je ziet een commerciële functie bij Bosch Beton? Dick Westhof aarzelde geen seconde. “De baan is op mijn lijf geschreven.” Bosch Beton dacht en denkt er precies zo over: alle knowhow en een perfect gevoel voor de markt.

Douwe Bijlsma

Douwe Bijlsma

Verkoopadviseur Agrarisch - NL

Als je geboren en getogen bent op een melkveehouderij, is het een logische stap om zelf ook de agrarische sector in te gaan. Tenminste, dat is het geval bij Douwe Bijlsma. Binnen Bosch Beton is hij verantwoordelijk voor het geven van een zo goed mogelijk advies aan de boer. “Door mijn jarenlange ervaring in de agrarische sector, geef ik iedere klant een eerlijk en passend advies.”

Johan Beumer

Johan Beumer

Hoofd Verkoop Agrarisch & GWW Duitsland
Jan-Jaap van der Meer

Jan-Jaap van der Meer

Verkoopadviseur Agrarisch - NL/DE
Jan Ising

Jan Ising

Verkoopadviseur Agrarisch - DE
Marco Ströbele

Marco Ströbele

Verkoopadviseur Agrarisch - DE
Marius Fojit

Marius Fojit

Verkoopadviseur Agrarisch - DE
Jan Nap

Jan Nap

Verkoopadviseur Agrarisch - NL/DE
Maaike van den Brink

Maaike van den Brink

Afdeling Verkoop DE

Team Duitsland agrarisch is sinds april 2017 aangevuld met Maaike en dit is een absolute versterking te noemen! Maaike is leergierig, behulpzaam, werkt hard en dat zien wij dan ook altijd bij haar terug. De keuze voor Bosch Beton is vanwege het familie bedrijf en het hechte team. Binnen Bosch Beton is Maaike volop bezig met het uitwerken van uw aanvragen!

Carina van Leijenhorst

Carina van Leijenhorst

Afdeling Verkoop DE

Openheid en eerlijkheid, dat is waar Carina voor staat. Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan op de Duitse markt, werkt zij nu op de binnendienst ‘Duitsland agrarisch’. Carina gaat altijd voor het maximale, want als zij iets doet, dan doet zij het met volle overtuiging.

Dennis Bräunche

Dennis Bräunche

Verkoopadviseur GWW - DE
Kees Glandorff

Kees Glandorff

Verkoopadviseur Agrarisch & GWW Denemarken
Dik Wilkens

Dik Wilkens

Logistiek planner

Dik Wilkens zorgt er als logistiek planner voor dat alles rondom transport op rolletjes loopt. Met zijn jarenlange ervaring in de transportsector zit hij bij Bosch Beton helemaal op zijn plek. Het mooie aan Bosch Beton vindt hij dat de mensen trots zijn op het bedrijf en vooral op het product. “Mijn ultieme doel de transport zo te plannen, dat de klant 100% tevreden is met zijn bestelde wanden.”

Linda Boon

Linda Boon

Assistent planner

Een dame met pit, dat is Linda! Als Assistent planner gaat zij geen uitdaging uit de weg. Deze enthousiaste jongedame heeft voor Bosch Beton gekozen omdat zij graag bij een bedrijf wil werken waar zij zichzelf kan blijven ontwikkelen. En dat kan bij Bosch Beton! Haar motto is niet voor niets: “Groeien door te leren en te ontdekken”. Gelukkig zit ze daarvoor bij Bosch Beton op de juiste plek.

Ronald Machielse

Ronald Machielse

ICT-beheerder

Binnen Bosch Beton is ICT een onmisbare factor. Van het invoeren van een klantrelatie tot en met de service call na de realisatie van het project, op elke afdeling is het belangrijk dat de systemen feilloos functioneren. Vandaar dat Ronald zich hier dagelijks mee bezig houdt. De combinatie van aan de ene kant de softe skills in de kantooromgeving naast het ruwe werk in de beton fabriek spreken Ronald aan bij Bosch Beton. “Iedereen hier is bezig om een kwaliteitsproduct te leveren en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”.

Fred van Ginkel

Fred van Ginkel

Afdeling Klantenservice

Als service medewerker is Fred van Ginkel bij klachten, het eerste aanspreekpunt voor klanten. Zijn ruime ervaring in de GWW en agrarische sector komt hierbij goed van pas. “Ik vind het belangrijk dat de klant zich gehoord voelt en tevreden is over ons product.” Door aandachtig naar de klant te luisteren streeft hij naar een goede afhandeling van de klachten.

Wanny van der Tuuk

Wanny van der Tuuk

KAM Manager / Betontechnoloog
Bessel Besselsen

Bessel Besselsen

Hoofd Engineering

Het snel lezen van situaties en daar een zo goed mogelijke oplossing voor bedenken. Dat is de kracht van Bessel! De combinatie van werkervaring en zijn bouwkundige studies komen tot zijn volste recht als Hoofd Engineering. In de toekomst blijft Bessel zich richten op het oplossen van complexe klantvragen en het omzetten van onmogelijkheden in mogelijkheden.

Johan van Dijk

Johan van Dijk

Administrateur / HRM

Johan koos in het najaar van 2015 voor Bosch Beton vanwege de afwisselende werkzaamheden en korte lijnen. Hij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en alle daarbij horende werkzaamheden. ‘Mijn ambitie is om samen met collega’s de onderneming naar een nog hoger niveau te tillen.’ In zijn rol als administrateur ziet hij zijn jarenlange ervaring met cijfers, de heldere communicatie en het snel kunnen schakelen als zijn beste kwaliteiten.

Myriam Nijwening

Myriam Nijwening

Marketing & Communicatie

Doelgericht, vriendelijk en vooral heel erg enthousiast. Dat typeert onze online marketeer Myriam. Zij is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie vanuit Bosch Beton. Tijdens haar opleiding Bedrijfscommunicatie heeft zij al kennis mogen maken met de verschillende facetten van dit vakgebied, maar toch leert Myriam nog iedere dag. En dat is wat zij zo leuk vindt aan haar werk! Met een open mindset is zij constant op zoek naar kansen om zichzelf en Bosch Beton te verbeteren. “Ik wil Bosch Beton graag naar een hoger niveau tillen.”