Commercieel medewerker binnendienst GWW gezocht!

Dienstverband: fulltime, 40 uur in de week

Keerwandfabrikant Bosch Beton is al jaren een begrip in Europa. Voor de sector grond-, weg- en waterbouw zie jij kansen om onze toonaangevende positie verder uit te breiden in Nederland.

Als commercieel medewerker binnendienst GWW ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor onze opdrachtgevers in de bouwsector. Denk hierbij aan gemeentes, aannemers, architecten en meer. In dit segment bedienen wij onze klanten met diverse keerwandtoepassingen.

Wie zoeken wij?
Met een commercieel en servicegerichte houding bedien je onze opdrachtgevers uit Nederland en bespreek je de verschillende toepassingsmogelijkheden. Met jouw enthousiasme, resultaatgerichtheid en kennis van de markt ben je in staat om op hoog niveau mee te denken met de plannen van de opdrachtgever en zo een passende oplossing te bieden. Vervolgens werk je de gekozen oplossing uit in heldere offertes en zie je het als een uitdaging om de klant op overtuigende wijze te adviseren voor de producten en diensten van Bosch Beton te kiezen. Uiteindelijk is het jouw doel om tastbaar commercieel resultaat te boeken en een langdurige relatie op te bouwen met jouw klanten.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een menselijk en hecht familiebedrijf met een voortreffelijke werksfeer. We geven je de vrijheid om verbeteringen door te voeren in onze werkwijzen en processen zodra je hier kansen toeziet. Zo kunnen we onze opdrachtgevers mede door jouw kritische blik nog beter van dienst zijn.

Interesse?
Ben jij het commerciële talent dat graag wil doorgroeien? Kom dan ons team versterken en draag bij aan het succes van Bosch Beton! Stuur je brief met CV naar hrm@boschbeton.com. Meer weten? Bel Gerard van den Bosch op +31(0)6-10427547.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hieronder makkelijk en snel: