Duurzame opslag creëren

Gemeenten werken steeds meer toe naar een duurzame en gescheiden inzameling en recycling van afval. Gescheiden inzameling betekent ook gescheiden opslag op de gemeentewerf of milieustraat. De oudere milieustraten zijn op deze ontwikkelingen (nog) niet volledig ingericht of vragen in de nabije toekomst om een efficiëntere en duurzame uitbreiding. Om verschillende soorten grondstoffen goed te kunnen scheiden, zijn solide scheidingswanden van belang. Onder andere voor de scheiding van afvalstromen op de milieustraat of de scheiding van zand, grind, metselzand, menggranulaat etc. bij exploitatiemaatschappijen.

Mogelijke toepassingen

Bestekgenerator

Stel online bestekteksten samen

Met de RAW bestekgenerator kunt u online bestekteksten van onze keerwanden genereren. Maak een keuze uit de gewenste toepassing en stel vervolgens met de bestekgenerator de omschrijving van een uit te voeren bouwwerk samen.

Klanten geven ons
8.8
Op basis van 973 reviews.
Snelle service, complete levering!
Van offerte tot levering goede service!
snel en goed geholpen praktisch meedenken transporteur
deze keer gebeld om wanden te leveren 1 dag tevoren kon nog geregeld worden en ook nog geholpen met plaatsen van gebruikte wanden zeer goede en snelle service
Mooie silo en goed geregeld
Tekening had wat duidelijker gemogen (hoogte binnenzijde voet vd wanden)
prima
prime
Uitstekende service
Klantvriendelijk
Fantastisch
Het is fijn werken omdat wij altijd een vast contactpersoon hebben die enorm goed mee denkt. Dit doet die door zowel (voorbeeld) tekeningen te maken of in de praktijk mee te denken.